Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Game Server Support

For game server hosting related inquiries. (24/7)

 Web Hosting Support

For all web hosting related inquiries. (24/7)

 TeamSpeak Server Support

For TeamSpeak server hosting related inquiries. (24/7)

 Sales and Pre Sales

For all sales-related inquiries. (24/7)

 Billing/Payment Support

For all billing-related inquiries. (Not 24/7)